inspiratie

Wat?

Kokreateur Inspiratie bedenkt en ontwikkelt nieuwe producten en nieuwe producttoepassingen. Daarnaast ontwikkelen we desgewenst ook geheel nieuwe concepten om voedingsmiddelen beter onder de aandacht van uw afnemers te krijgen en zo de omzet te verhogen.

Dit doen we samen met u. Daarnaast helpen we u met de realisatie van deze producten door ons netwerk in te zetten in overeenstemming met uw wensen. Die combinatie van inspiratie met realisatie maakt ons uniek.

inspiratie

Bij nieuwe ontwikkelingen gaat onze aandacht in het bijzonder uit naar het gebruik van de grondstoffen en naar die productieprocessen waarin de smaak het beste tot zijn recht komt. Dit doen we met zowel ei als vis, zuivel als vlees.

Voor de keuze van ons gebruik van grondstoffen maken we gebruik van een piramide die de transparantie aangeeft. De keuze voor het gebruik van grondstoffen is altijd afhankelijk van enerzijds de beschikbaarheid en kosten van de grondstoffen en anderzijds de meerwaarde van het gebruik ervan voor verkoop, marketing en smaakbeleving.

Referenties

Friesland Campina Valess

Valess maakt vleesvervangende producten op basis van een melkvezel. Kokreateur heeft geholpen deze vezel verder te ontwikkelen zodat er nieuwe toepassingen mogelijk zijn met een betere vleesbeleving. In Duitsland is nu een BBQ-worst geïntroduceerd die samen door Valess en Kokreateur is ontwikkeld.

Meat Your Own

Meat Your Own is een project waar Kokreateur samen met andere partijen een platform heeft opgebouwd waar agroproducenten en consumenten elkaar kunnen vinden. Doel van Meat Your Own is het verbinden van consumenten en producenten. Kokreateur is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de concepten en doet dit onder andere door samen met producenten en consumenten producten te ontwikkelen die de vierkantsverwaarding (het verwaarden van het hele dier) verbeteren.

Kokreateur heeft nu ook BeterLeven eiproducten in het assortiment. Bekijk het kopje nieuws

Lees onze gids Leg ‘ns uit! voor onze visie over Kip

Good Chicken Award voor ons leghennen broodbeleg, ontwikkeld met KLM, Qizini en Rondeel.

Voor extra inspiratie neem je contact op met Peter van Kruijsdijk via 0561 61 00 62 of vul onderstaand formulier in.
Naam Telefoon
Bedrijf/Organisatie E-mail
Functie