realisatie

Kokreateur Inspiratie ontwikkelt eigen producten en producten voor derden die vervolgens bij Kokreateur Realisatie smaakvol en eerlijk geproduceerd worden.Kokreateur Realisatie verwerkt naast vlees van kip, varken, rund en lam ook eieren. Onze producten worden vervolgens verwerkt in eindproducten als sandwiches, pizza’s, salades en vlees in saus (zoals in de bapao). Al onze producten kunnen we op vele verschillende manieren afwerken, geheel naar wens van de klant.
Wij focussen op langdurige klantrelaties en efficiënte productieprocessen. Omdat het bewerken en verwerken van onze halffabricaten voor al onze klanten net weer iets anders gaat, zijn al onze producten maatwerk. Met onze procestechniek in combinatie met ons flexibel logistiek concept, leveren we uw grondstoffen koelvers aan in elke gewenste hoeveelheid, afwerking en afmeting.Als intermediair tussen de vleeswarenproductiebedrijven en de levensmiddelenindustrie beschouwen wij het tot onze taak de goederenstroom probleemloos te laten verlopen.Onze vakkennis uit zich in elke stap in de behandeling en verwerking van de vleesproducten. De inkoop gebeurt bij geselecteerde partners. Receptuurkennis en grondstofkennis zorgen ervoor dat de beste ingrediënten het product ook echt áf maken. Een grondige methodiek zorgt voor optimale kwaliteitscontrole door de gehele keten.

Kwaliteit centraal
Onze kwaliteit is ons visitekaartje, een voorwaarde voor ons bestaan. Vanzelfsprekend voldoen we aan diverse certificeringen en keurmerken. Maar voor ons is dat slechts het minimum waaraan we vinden dat we moeten voldoen.
Referenties

Dun, zeer dun gesneden vlees

In de jaren ‘90 waren heel dun gesneden vleeswaren in opkomst in de UK. Heel dun gesneden zorgt voor meer oppervlakte bij een lager gewicht per plakje. De smaakpapillen werken zo optimaal. Vanuit airline catering kwam de vraag om sandwiches te beleggen met shaved vleeswaren in gelijke porties. Een gelijke portie is relevant in verband met de gewichtcalculatie en omdat men alle passagiers dezelfde hoeveelheid vleeswaren op het brood wil aanbieden.

Kokreateur realiseerde porties van 20 gram shaved vleeswaren. Deze Portion Controlled shaved vleeswaren zijn zelfs bekroond met de Golden Mercury Award van de International Flight Catering Association.

Passende vleeswaren

Om broodjes, sandwiches en panini’s efficiënt te beleggen hebben we in de loop der jaren voor nagenoeg elke afmeting van broodsoorten de vleeswaren “passend” gemaakt.
Vanaf het moment dat sandwiches en belegde broodjes Nederland veroverden, is dit een van onze belangrijkste markten, waarin we inmiddels tal van succesvolle introducties hebben gerealiseerd die nu nog steeds populair zijn.

Kokreateur heeft nu ook BeterLeven Eiproducten in het assortiment. Bekijk het kopje nieuws

Lees onze gids Leg ‘ns uit! voor onze visie over Kip 

Good Chicken Award voor ons leghennen broodbeleg, ontwikkeld met KLM, Qizini en Rondeel.

Voor een betrouwbare productiepartner neem je contact op met Peter van Kruijsdijk via 0561 61 00 62 of vul onderstaand formulier in.
Naam Telefoon
Bedrijf/Organisatie E-mail
Functie