Retail

Retail

Eten met een verhaal…   onze aangescherpte visie op vleeswaren.

Wij leveren vleeswaren afkomstig van herkenbare en gekende bronnen en klaargemaakt op de best mogelijke manier. Kokreateur produceert hoogwaardig voedsel op transparante wijze en in nauwe samenwerking met partners in de keten. Kokreateur staat voor kennis, gemak en vertrouwen. Maar ook voor innovatie in alles wat we doen.

Inspireren en Realiseren zijn de twee kernactiviteiten:

  • Bedenken en innoveren.
  • Produceren van vleeswaren en dierlijke eiwitten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor alle partners in de voedselketen. Kokreateur loopt voorop en is mede-oprichter van het “Meat Your Own” platform. Een plaats waar de producent, de handel en de consument elkaar ontmoeten. Transparantie en een duurzame voedselproductie moet je tastbaar maken en laten zien!

Kokreateur levert Retail formuleconcepten, productconcepten en bovenal heerlijke smaakvolle vleeswaren producten.

De producten:

  • zijn super van smaak;
  • hebben weinig toevoegingen;
  • zijn gemaakt van 100% Nederlands vlees;
  • hebben onderscheidend vermogen;
  • kunnen ook specialiteiten uit de regio zijn;
  • en zijn klaar voor direct gebruik…

Door nauwe samenwerking met de Dierenbescherming kan Kokreateur haar gehele assortiment met het label “Beter Leven” aanbieden. We hebben als eerste in Nederland protocollen geschreven bijvoorbeeld voor de verwerking van leghennenvlees. Kokreateur brengt dit nu als eerste met het certificaat “Beter Leven” op de markt. Een mooie primeur!

Het assortiment Gebraden Rollades is uitgebreid.

Nieuw zijn onze gebraden rollades zonder toegevoegde e-nummers. Steeds meer consumenten zoeken gebraden rollades met het smaakgevoel van vroeger, op authentieke manier bereid. De pure smaak van onze gebraden rollades komt uit het vlees zelf. De zorgvuldig geselecteerde kruiden en het langzaam garen zorgen voor de hoogste smaaksensatie.

Pulled Pork.

Kokreateur heeft samen met Haarsma FoodImpuls op het VIP event gestaan met een nieuwe lijn pulled producten. De pulled producten zijn goed ontvangen, wat betekent dat we er helemaal klaar voor zijn om de producten breed in de markt te zetten. Heeft u interesse in pulled pork of in één van onze andere smaken neem dan gerust met ons contact op.

Impuls en thema.

Kokreateur biedt een scala aan vleeswaren voor impuls acties en winkel thema’s. U selecteert bijvoorbeeld de gebraden rollade varianten en wij zorgen voor het jaarschema met de volledige productinformatie en productfoto’s.
U hoeft de vleeswaren alleen nog maar af te roepen!